فهرست مطالب
پایه دوربین در شهرهای امروزی به جهت کنترل بهتر ترافیک، کنترل و مدیریت محدودیت های ترافیکی مختلف و ارائه تصویر مناسب جهت کمک به رسیدن به قضاوت های صحیح در تصادفات، برای پلیس راهنمایی و رانندگی بسیار مهم است.
در محیط ها و فضاهای شهری به منظور نصب انواع دوربین های ترافیکی از انواع مختلف پایه دوربین استفاده میشود که بسته به محل قرارگیری دوربین و نوع دوربین شکل و فرم پایه ها مختلف و متغیر می باشند.
همچنین بخوانید:
قالبا پایه دوربین های ترافیکی از نظر نوع قرارگیری دوربین به دو شکل عمودی و L مانند طراحی و ساخنع میشوند.
نکته ای که بسیار از اهمیت خاصی برخوردار است، حساسیت لنز دوربین ها به تکان های حاصله از باد و لرزش های به وجود آمده از حرکت وسایل نقلیه و.. است که در عکس برداری و فیلم برداری میتواند منجر به تار شدن تصویر و در نهایت مبهم بودن آن شود.
جهت جلوگیری از این لرزش ها، می بایست ضخامت بدنه و ابعاد پایه ها بیشتر و همچنین بست ها و نقاط متصله در آنها، در مقایسه با پایه چراغ های خیابانی قوی تر و دقیق تر باشد.
معمولا پایه دوربین ها با بدنه چند وجهی و شکل هندسی مخروطی ( مخروط ناقص ) طراحی می شوند. در بیشتر موارد نیز قطعات تشکیل دهنده مخروط به صورت هم پوشانی یا اورلپ به یکدیگر متصل می شوند و به اصطلاح در هم چفت می شوند.
البته استفاده از پایه های استوانه ای با بدنه چندضلعی هم گاهی مورد استفاده قرار می گیرند که در این موارد اتصال قطعات توسط بیس پلیت و همراه با پیچ و مهره انجام خواهد شد.
نکته بسیار مهم در این زمینه ، حساسیت لنز به تکان های حاصله از لرزش های ایجاد شده از حرکت وسایل نقلیه و.. است که در عکس برداری و فیلم برداری موجب تار شدن تصویر و در نهایت مبهم بودن آن میشود. برای جلوگیری از این لرزش ها، باید ضخامت بدنه و ابعاد پایه دوربین ها بیشتر و همچنین بست ها و نقاط متصله در آنها، در مقایسه با چراغ های خیابانی مستحکم تر باشند.
جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.