فهرست مطالب
برای استوار و ثابت باقی ماندن پرچم بر فراز آسمان، باید از پایه های پرچم استفاده نمود، چون اکثر این پایه ها کوتاه هستند و برای ارتفاعات بسیار کم کاربردی به نظر می آیند ، از نوع بسیار بلند آن، یعنی برج پرچم استفاده می شود.
محاسبات ساختاری در ساخت انواع کوتاه و بلند آن بسیار متفاوت است. مقیاس ایستایی و استحکامی که باید داشته باشد، بسته به میزان ارتفاع آن می تواند تغییر نماید.
مسأله ی ارتفاع در ساخت این سازه بسیار اهمیت دارد به طوری که تعداد قطعه ها و ضخیم و نازک بودن ورق ها بسته به ارتفاع، کم و زیاد می شود و طبق معادلات خاصی توسط افراد ماهر محاسبه و بررسی می شود.
لازم به ذکر است هنگام ساخت برج پرچم، ورق هایی که در قطعات پایین تر به کار گرفته می شود نسبت به قطعات بالاتر، به طرز چشم گیری ضخیم تر است. وقتی به نزدیکی نوک برج پرچم می رسیم قطر ورقه های استفاده شده در ساخت آن به حد مناسبی می رسد که از نظر مقیاس ایستایی برج و پرچم در برابر باد های طوفانی، استقامتشان به طرز قابل توجهی افزایش می یابد.
هم چنین کم بودن ضخامت این ورق ها موجب می شود که هر چقدر سازه مرتفع تر می شود، سنگین تر نشود و احتمال سقوط از بین برود.
پایه پرچم مرتفع یا برج پرچم روند ساخت آن تقریبا شبیه به برج های نوری تلسکوپی دارد و در اندازه های مختلف ارائه میشود نظیر:
۱۵ ، ۱۸ ، ۲۵ ، ۳۰ ، ۴۰ ، ۵۰ ، ۶۰ ، ۷۰ ، ۸۰ تا ۱۵۰ متری
طریقه ی نصب این برج های پرچم مرتفع از طریق در هم رفتن انجام می گیرد ، که متخصصان این مجموعه به خوبی می توانند از عهده ی این کار پر ریسک برآیند.
بعد از اورلپ شدن قطعات توسط نصاب های حاضر در محل ، برای ثابت کردن این برج در زمین باید توسط جرثقیل حمل و در جای مورد نظر فیکس گردد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما تماس بگیرید.